Infomarkt nieuwe bruggen voor Halle

O2 GAF VIJFTIEN POSTERS VORM, DIE IN BEELD BRACHTEN HOE DE BRUGGEN EN HUN ONMIDDELLIJKE OMGEVING ERUIT KUNNEN ZIEN

Waterwegen en Zeekanaal nv (W&Z) werkt aan de modernisering van het Vlaamse gedeelte van het Kanaal naar Charleroi. Een kanaal voor schepen van 1.350 ton en drie containerlagen, daar is het W&Z om te doen. Aanpassen van oevers, kaaimuren, sluizen, … maar vooral de bouw van nieuwe bruggen springen hierbij in het oog. In het centrum van Halle gaat het over vier bruggen. Een indrukwekkende ingreep die de nodige communicatieve ondersteuning van O2 verdient.

Tijdens een infomarkt op 25 juni werden de eerste schetsen voor de drie belangrijkste bruggen voor Halle aan de inwoners voorgesteld. O2 gaf vijftien posters vorm, die in beeld brachten hoe de bruggen en hun onmiddellijke omgeving eruit kunnen zien. Een 500-tal Hallenaars kwamen kijken naar de voorstellen en kregen hier en daar wat extra mondelinge duiding.

Een dagje later nodigde het stadsbestuur van Halle de belangrijkste stakeholders uit voor een workshop waarbij dezelfde bruggen onder de loep werden genomen. Voorbereiding en begeleiding van deze workshop was onze bijdrage aan deze avond.

 

Deliverables in 2015

  • Gespreksleiding

  • Redactie

  • Strategie

  • Video

  • Vormgeving