Ook Vislijn 2016 vloeide uit onze pen …

DE ZOEKTOCHT NAAR THEMA’S DIE VISSERS AAN HET LEZEN ZETTEN, DE REDACTIONELE UITWERKING, DE FOTOGRAFIE EN DE VORMGEVING … O2 HIELD HET LIJNTJE VAST

de Vislijn 2016

Voor het derde jaar op rij stond O2 in voor de realisatie van Vislijn, het infoblad van het Agenschap Natuur & Bos over de openbare visserij in Vlaanderen. De zoektocht naar thema’s die vissers aan het lezen zetten, de redactionele uitwerking, de fotografie en de vormgeving … O2 hield het lijntje vast.

De cover van Vislijn 2016 zet meteen de toon. We willen immers af van het beeld dat enkel krasse knarren langs de waterkant terug te vinden zijn. Arne en Thom zijn daar het levend bewijs van. Tijdens een zomerse fietstochtje langs het Ieperleekanaal botste ik bijna tegen beide 14-jarigen aan. We wisselden gsm-nummers uit en nu sieren ze de cover van Vislijn. Maar we trokken ook naar jaarlijkse gewoonte Vlaanderen door: de Zuid-Willemsvaart in Bocholt, het Schelde-Rijnkanaal in de haven van Antwerpen, de Verdronken Toren in Lembeek, de Damse Vaart in (jawel) Damme en de Durme in de buurt van Lokeren. Het verslag lees je in Vislijn.

Deliverables in 2016

  • Fotografie

  • Magazine

  • Redactie

  • Vormgeving