Team

ONZE EXPERTS ZIJN TEGELIJK OOK DE SPOCS. GEWOON OMDAT DIT EFFICIËNT WERKT.
ZIJ WORDEN BIJGESTAAN DOOR EEN BACK-OFFICE MET PIT EN TALENT.

Danny Venus

Danny startte zijn carrière als kabinetsmedewerker voor verschillende ministers. Daar deed hij de ervaring op die later zo goed van pas zou komen bij O2, het bedrijf dat hij in 2004 oprichtte. Als iets hem typeert, dan is het wel dat hij nooit opgeeft. Hij blijft zoeken naar mogelijkheden, ook als die niet evident zijn. Hij is van vele markten thuis en kan over evenveel thema’s meepraten. Dat maakt dat hij multifunctioneel inzetbaar is voor heel diverse klanten. Het liefste werkt hij als bruggenbouwer tussen partijen die voordien onverenigbaar leken.

Danny heeft een diploma Ecotechnologie en volgt alles rond energie, klimaat, biodiversiteit, … op de voet.

Bart Noels

Als iemand thuis is in het reilen en zeilen binnen steden, gemeenten of overheden tout court dan is het Bart wel.
Met tonnen ervaring op zak, is hij de ideale communicatiepartner voor deze sector. Samen met de klant stippelt hij een traject uit en waakt vervolgens over de goede uitvoering en timing. Bart is ook een uitstekend spreker en moderator.
Hij beschikt over de gave om oplaaiende discussies kalm en trefzeker in goede banen te leiden. Zijn nuchtere en heldere kijk op moeilijke onderwerpen is verfrissend en leidt vaak tot goede strategieën.

Bart studeerde Sociologie aan de KULeuven, is zakelijk leider van Rekto Verso en redacteur voor Eurometropolis News.

Mike Van Acoleyen

Mike doorzwom al vele vijvers. In een vorig leven was hij diensthoofd bij OVAM en senior projectleider milieubeleidsstudies bij Arcadis. Afval is zijn dada, maar het was tijd om de vleugels uit te slaan. Bij O2 buigt hij zich graag over complexe multi-partnerprojecten.
Hij beschikt over een uitstekende pen en is auteur van verschillende boeken. Bovendien kan hij het uitleggen op een ontwapenende en toegankelijke manier… Vandaar dat we hem ook graag inzetten bij burgerparticipatie.

Mike is landbouwkundig bio-ingenieur met specialisatie ruimtelijke ordening (KULeuven) en volgde een opleiding ruimtelijk design aan de universiteit van Sheffield, UK.

Ward Deneckere

Een coach, dat is misschien het woord dat Ward het beste omschrijft. Op zijn eigen rustige manier probeert hij partijen te verzoenen, met respect voor de eigenheid van de klant. Of het nu een overheid is of een projectontwikkelaar. Zijn talent om zich in een ander te kunnen verplaatsen en de essentie nooit uit het oog te verliezen heeft bij O2 al geregeld voor doorbraken gezorgd. Wij zetten hem dan ook graag in voor projecten waar mensen moeten worden samengebracht. Gevoelige thema’s gaat hij niet uit de weg.

Ward studeerde maatschappelijk assistent. Hij volgde een postgraduaat bemiddelaar (VIVES) en een postuniversitaire opleiding marketingcommunicatie.

Back-office

Alexander Beun
illustratie en animatie

Nele Vanfleteren
redactie

Rein Lobbestael
lay-out en web

Els De Meyer
redactie en vertaler EN/FR

Bart Van Leuven
fotografie

Gerdy Vandermeersch
video en drone